Bewustzijn en Spiritualiteit

Spirituele counseling / levenscoach:

Bewustwording, spiritualiteit en liefde voor jezelf zijn belangrijk voor ons als mens. Velen zoeken in hun leven naar zingeving. Vragen zoals: waarom leef ik, wie ben ik, wat is er tussen hemel en aarde, is er leven na de dood, bestaan er engelen, houden veel mensen bezig. Er is veel informatie te vinden op internet en in boeken, maar soms kom je er zelf niet helemaal uit.

Tijdens een consult kunnen we samen proberen de antwoorden te vinden op je vragen. We kunnen bijvoorbeeld spreken over angst voor- of voorbereiding op sterven, leven na dit leven, het zien van engelen en andere paranormale ervaringen.

Al dit soort onderwerpen zijn vaak moeilijk om met anderen te delen juist omdat het zo bijzonder en persoonlijk is. Je zult merken dat het bevrijdend is om hierover met mij te kunnen spreken.

Als spiritueel mentrix / levenscoach zal ik je – ondersteund door mijn levenservaring en kennis – informatie en inzichten verschaffen. Wanneer je een groot verlies hebt geleden of in een rouwproces zit kan ik je troost en ondersteuning geven.

Persoonlijke- en onverdeelde aandacht is een vanzelfsprekendheid in mijn praktijk. Spiritualiteit is een deel van ons mens zijn dat ons mogelijk maakt sterker en gelukkiger in het leven te staan wanneer wij het kunnen ontwikkelen en begrijpen.

Per 01-01-20 is de prijs voor een consult van 1,5 uur € 75,00.