Bewustzijn en spiritualiteit

Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk. Bewustwording, spiritualiteit, liefde voor jezelf en inzicht zijn daarom onmisbaar in een genezingsproces. Veel mensen zoeken in hun leven naar zingeving. Vragen zoals: waarom leef ik, wie ben ik, wat is er tussen hemel en aarde, is er leven na de dood, bestaan er engelen, houden veel mensen bezig.

Ook tijdens een behandeling is er altijd aandacht voor spiritualiteit en religie. We kunnen spreken over angst voor- of voorbereiding op sterven, leven na dit leven, het zien van engelen.

Een bijna-doodervaring kan je leven drastisch veranderen. Vaak is het moeilijk daar met anderen over te praten omdat het zo bijzonder en persoonlijk is. Je zult merken dat het bevrijdend is om hierover met mij te kunnen spreken. Deze gesprekken zijn belangrijk om je te helpen om je ervaringen te verwerken en om inzicht en troost te krijgen.

Persoonlijke- en onverdeelde aandacht is een vanzelfsprekendheid in mijn praktijk maar ook spirituele coaching krijgt alle aandacht. Spiritualiteit is een deel van ons mens zijn dat ons mogelijk maakt sterker en gelukkiger in het leven te staan.

Je kunt ook een consult van een uur boeken indien je liever geen healing wilt maar wel behoefte hebt aan informatie, of spirituele ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

 

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar