Bewustzijn en spiritualiteit

Een gezonde geest in een gezond lichaam is heel belangrijk, bewustwording, spiritualiteit, liefde voor jezelf en inzicht zijn daarom werkelijk onmisbaar in een genezingsproces, maar ook als je je spiritualiteit wilt ontwikkelen.Veel mensen zijn zoekend in hun leven naar zingeving. Vragen zoals: waarom leef ik, wie ben ik, wat is er meer tussen hemel en aarde, is er leven na het dood, bestaan er engelen, ben ik gek of paranormaal begaafd, houden veel mensen bezig.
Ook tijdens een healing is er altijd aandacht voor spiritualiteit en religie. We kunnen spreken over angst voor- of voorbereiding op sterven, leven na dit leven, het zien van engelen.

Een bijna-doodervaring kan je leven drastisch veranderen; vaak is het moeilijk daar over te praten terwijl dat juist zo belangrijk voor je is. Je zult merken dat het heilzaam en bevrijdend is om je hierover uit te kunnen spreken, deze gesprekken zijn juist enorm belangrijk om je te helpen in een moeilijke periode of om inzicht te verkrijgen.
Persoonlijke- en onverdeelde aandacht is een vanzelfsprekendheid in mijn praktijk. Spiritualiteit is een deel van ons mens-zijn. Als wij ons zelf ontwikkelen tot betere en meer liefdevolle wezens, zal de wereld om ons heen zich ook verbeteren. Spirituele groei is daarom een prachtig iets om aan te werken.

Je kunt ook een consult van een uur bij boeken indien je liever geen healing wilt maar wel behoefte hebt aan informatie, of spirituele ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar