Crystal healing, behandeling met kristallen en edelstenen

Crystal healing

Een crystal healing is een energetische behandeling met kristallen en edelstenen. Hierdoor wordt er energie aan je doorgegeven via mijn handen. Dit combineer ik met kristallen en edelstenen die op je lichaam geplaatst worden. Ze hebben een krachtige uitstraling die helend werkt op lichaam, ziel en geest van de mens.

Tijdens deze behandeling leg ik telepathisch een verbinding met de stenen alsmede met mijn gidsen. Daarom weet ik waar de stenen op het lichaam moeten komen. Er ontstaat een energieveld met een hoge trilling. Dit levert samen met de energie die via mijn handen naar je toestroomt, een krachtige energiestroom.

De aura wordt gereinigd en je chakra’s in balans gebracht. De lichamelijke- en geestelijke blokkades worden opgeheven en spanning weggenomen. Er ontstaat een betere energetische doorstroming.

Het reinigingsproces vindt plaats doordat afvalstoffen en spanning je lichaam en geest verlaten. Hierdoor krijg je meer energie en deze energie kun je nu ook vast houden. Het zelfherstellend vermogen is geactiveerd.

Waarvoor wordt Crystal healing gebruikt?

De behandeling is geschikt voor diverse problemen, ziektes en klachten. Enkele voorbeelden zijn: angsten, hoofdpijn, migraine, depressie. Maar ook het uit balans zijn, vermoeidheid, overgevoelig zijn. Veel mensen hebben last van hyperventilatie, stress, onzekerheid, burn-out, niet kunnen aarden, rouwprocessen.

Ongeveer 15 tot 20% van de mensen hier op aarde is hoog sensitief. Het is geen ziekte maar juist een gave. Die net als andere talenten, begrepen en ontwikkeld kan worden.

Hoog sensitieve kinderen en volwassenen zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daardoor kunnen ze uit balans raken en problemen ontwikkelen. Een crystal healing heeft net als zij een hoge trilling. Daarom past deze vorm van behandelen goed bij hen.

Crystal healing is geschikt als ondersteuning tijdens een medische behandeling, zoals bestraling, chemo of operatie. Je zult je beter kunnen ontspannen. Hierdoor krijg je meer energie waardoor je beter op de behandeling kunt reageren.

Een geboorte

Een geboorte heeft vaak een grote emotionele impact. Zowel moeder als kind kunnen hierdoor van streek zijn. Het helpt om hen gezamenlijk een behandeling te geven. Beiden kunnen dan ontspannen en angst of stress loslaten. De energie kan weer vrij stromen. Daarnaast wordt hun energie op elkaar afgestemd.

Vele klachten van kinderen, zijn vaak snel te verbeteren of op te lossen. Zoals: angsten, gespannen zijn, nare dromen hebben, onverklaarbare agressie, met hoofd bonken tijdens het slapen.

Helaas kunnen niet alle ziektes genezen of problemen opgelost worden. Wij kunnen dan werken aan het proces van heelwording.

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar