Crystal healing

Bij een crystal healing wordt er energie aan je doorgegeven via mijn handen, dit combineer ik met kristallen en/of (half)edelstenen die op je lichaam worden gelegd. Deze kristallen en edelstenen zijn geen dode stof maar hebben een krachtige uitstraling die helend werkt op lichaam, ziel en geest van de mens.

Tijdens een crystal healing leg ik telepathisch een verbinding met de stenen alsmede met mijn gidsen, hierdoor weet ik precies waar de stenen op het lichaam moeten worden geplaatst. Op het moment dat hun energie wordt geactiveerd ontstaat er een energieveld met een hoge trilling dat – samen met de energie die via mijn handen naar je toestroomt – een zuivere en krachtige energiestroom oplevert.

Je aura wordt gereinigd en je chakra´s worden in balans gebracht, lichamelijke- en geestelijke blokkades worden opgeheven en spanning weggenomen, waardoor er letterlijk een betere energetische doorstroming ontstaat op alle niveaus van je Zijn. Er vindt een reinigingsproces plaats, afvalstoffen (zowel lichamelijk als geestelijk) kunnen je verlaten. Door deze reiniging kan er weer energie worden opgenomen en vastgehouden, waardoor het zelf genezend vermogen – waarover ieder mens beschikt – wordt geactiveerd.

De behandeling is geschikt voor een heel uiteenlopend scala van problemen, ziektes en klachten. Enkele voorbeelden zijn: angsten, hoofdpijn, migraine, ziekte van Ménière, depressie, onverklaarbare pijnen, uit balans zijn, vermoeidheid, overgevoelig zijn, hyperventilatie, stress, onzekerheid, overspannen zijn, trauma, burn-out, pijnklachten van diverse oorsprong, huidproblemen, verdriet, onvruchtbaarheid, eenzaamheid, niet kunnen aarden, verwerkingsproblemen van allerlei aard, rouwprocessen.

Ongeveer 15 tot 20% van de mensen hier op aarde is hoog sensitief, het is geen ziekte maar juist een gave, die net als andere talenten, begrepen en ontwikkeld kan worden.

Hoog sensitieve kinderen en volwassenen hebben het vaak moeilijk omdat ze erg gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf, hierdoor kunnen ze gemakkelijk uit balans raken en diverse problemen ontwikkelen. Een crystal healing heeft net als zij een hoge trilling waardoor deze vorm van behandelen goed bij hen past.

Tevens is crystal healing uitermate geschikt als ondersteuning tijdens een zware medische behandeling, zoals bestraling, chemo of operatie. U zult kunnen ontspannen en meer energie krijgen waardoor u beter op uw behandeling kunt reageren. De behandeling is geschikt voor een heel uiteenlopend scala van problemen, ziektes en klachten.

Een geboorte heeft vaak een grote emotionele- en energetische impact. Zowel de moeder als het kind kunnen hierdoor erg van streek zijn. Het is heel goed om hen gezamenlijk (of apart) een behandeling te geven. Hierdoor kunnen beiden ontspannen en angst en/of stress loslaten. De energie kan weer vrij stromen en het trilling patroon wordt op elkaar afgestemd.

Vele klachten van kinderen, zoals angsten, gespannen zijn, nare dromen hebben, niet willen eten, onverklaarbare agressie, met het hoofd tegen de muur of bed bonken tijdens het slapen, zijn vaak snel te verbeteren of op te lossen.

Helaas kunnen niet alle ziektes genezen worden of problemen worden opgelost. Wij kunnen dan werken aan het proces van heel wording.

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar