Crystal healing, behandeling met kristallen en edelstenen

 

Crystal healing

Een crystal healing is een energetische behandeling met kristallen en edelstenen. Er wordt energie aan je doorgegeven via mijn handen en via de kristallen en edelstenen die op je lichaam geplaatst worden. Deze energie werkt helend op lichaam, ziel en geest van de mens.

Tijdens de behandeling leg ik telepathisch een verbinding met de stenen alsmede met mijn gidsen. Er ontstaat een energieveld met een hoge trilling. Dit levert samen met de energie die via mijn handen naar je toestroomt, een krachtige energiestroom.

De aura wordt gereinigd en chakra’s in balans gebracht. De lichamelijke- en geestelijke blokkades worden opgeheven en spanning weggenomen. Er ontstaat een betere energetische doorstroming.

Het reinigingsproces vindt plaats doordat afvalstoffen en spanning je lichaam en geest verlaten. Hierdoor krijg je meer energie, het zelfherstellend vermogen is geactiveerd.

 

Waarvoor wordt Crystal healing gebruikt?

De behandeling is geschikt voor diverse problemen, ziektes en klachten omdat door de healing je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.  Voorbeelden zijn: angsten, hoofdpijn, uit balans zijn, stress, burn-out, overgevoelig zijn, rouwprocessen. 

Ongeveer 15 tot 20% van de mensen hier op aarde is hoog sensitief. Het is geen ziekte maar juist een gave, die net als andere talenten, begrepen en ontwikkeld kan worden. Hoog sensitieve kinderen en volwassenen zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf, hierdoor kunnen ze uit balans raken.

Crystal healing is geschikt als mentale – en spirituele ondersteuning tijdens een medische behandeling, zoals bestraling, chemo of operatie. Je zult je beter kunnen ontspannen, waardoor je beter op de behandeling kunt reageren.

Een geboorte

Een geboorte is een heftige gebeurtenis, zowel moeder als kind kunnen hierdoor van streek zijn. Het helpt om hen gezamenlijk een behandeling te geven. Beiden kunnen dan ontspannen en angst of stress loslaten. De energie kan weer vrij stromen., de energie wordt op elkaar afgestemd.

 

 

 

Per 01-11-19 is de prijs voor een consult € 75,00.