Dr. Bach Bloesem remedies

Het werken met de Dr. Bach bloesem remedies is gebaseerd op de natuurgeneeskunde. Het is een van de werkvormen die ik graag en regelmatig gebruik omdat het een zachte maar vooral een effectieve behandelingsmethode is.

De remedies zijn ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Bach die ontdekte dat de energie van knoppen en bloesems van planten en bomen zeer heilzaam kunnen zijn bij veel psychische- en lichamelijke klachten. Door met deze 38 remedies te werken wordt het proces van heelwording ondersteund en kan het gemakkelijker verlopen. Het fijne van de remedies is dat ze geen giftige stoffen bevatten.

De remedies zijn zeer geschikt om een bepaald emotioneel probleem op te lossen c.q. te verwerken. Zij helpen een balans te vinden tussen lichaam en geest. De bloesem remedies van Dr. Bach gebruik ik – indien nodig – ter ondersteuning van een crystal healing; het is mooi om te zien hoe deze twee behandelvormen elkaar versterken. Zeker bij heftige emotionele processen geeft de combinatie van deze 2 behandelmethodes een duidelijke verbetering op korte termijn.

Prijs per 01-01-19:

  • De prijs voor een consult van 1 uur is € 50,- inclusief remedie.