Heelwording

Wanneer je emotioneel en/of lichamelijk uit balans bent dan voel je je niet goed. Je kunt dan uiteenlopende klachten ontwikkelen. Je hebt dan hulp en ondersteuning nodig. Een energetische behandeling is dan vaak een goede manier om jezelf weer te herstellen. Binnen mijn praktijk kan ik je diverse behandeliingen aanbieden die je helpen jezelf weer heel te voelen.

Het is belangrijk om allereerst je ziel en je denken te genezen, ruimte en aandacht te geven aan verdriet en pijn. Waar je ook voor komt, het uiteindelijke doel van iedere behandeling is om weer heel te worden.

Wanneer je bijvoorbeeld een crystal healing krijgt kun je ervaren hoe de energie door heel je wezen stroomt. Je leert je te ontspannen en vervolgens datgene loslaten dat nu eindelijk weg mag. Je mag ook leren anders met ziekte of verlies om te gaan. Tijdens dit proces kom je weer in balans en tot rust. Het zelfherstellend vermogen waar ieder mens over beschikt wordt weer geactiveerd. Er komt weer ruimte voor energie en vreugde.

Ik wil je graag begeleiden tijdens dit proces, ik loop met je mee en ondersteun je! Mijn diverse werkvormen staan uitgebreid beschreven op deze site. Zij zijn allen gericht op heelwording in jezelf..

 

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar