Reiki

Wat is Reiki:

Reiki is een oeroude behandelingsmethode waar met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent universele levenskracht. Bij mens en dier straalt het levende lichaam warmte en energie uit. Deze energie (Ki) is de levenskracht zelf maar ook de levensenergie van de aarde, de planeten, de sterren en de hemelen.

Reiki is geen godsdienst of verbonden met een godsdienst. De japanner Mikao Usui heeft de methode om Reiki te geven ontwikkeld na een lange spirituele speurtocht. Door zijn inbreng is de kennis over Reiki en het werken met symbolen de hele wereld over gegaan.

Reiki inwijding

 

Sinds het jaar 2000 ben ik actief als Reiki Master en heb vele inwijdingen mogen verzorgen. Ik heb er voor gekozen om de kennis van Reiki door te geven. Het mooie van reiki is dat iedereen het kan leren. Je hoeft er niet paranormaal voor te zijn.

Tijdens de inwijding worden door de Reiki Master geblokkeerde energiebanen geopend en word je door de reiki symbolen aangesloten op de bron van universele levenskracht. De essentie van Reiki is Universele Liefde. Het doel van de inwijding is om jezelf te helen, je spirituele groei te versnellen en in contact te komen met je Zelf. Je gaat meer eenheid ervaren en je leert een dienend kanaal te zijn in het helpen van anderen.

Op aanvraag verzorg ik een Reiki inwijding. Deze komt overeen met de inwijding die ik heb mogen ontvangen van mijn Reiki Master Lenny Sprong alsmede met het systeem van Diane Stein. Zij beschrijft dit in haar boek De Kern van Reiki, dat ik als lesboek gebruik. De inwijding is geen behandeling maar creëert de behandelaar.

Ik hanteer een inschrijflijst, wanneer er 4 aanmeldingen binnen zijn kan de inwijding gegeven worden. Deze vindt altijd op zaterdag plaats van 9.30 tot 17.00 uur. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te bellen! Telefoon 0343447478 of 06 26036891.

 

Prijzen per 01-01-20:

  • Reik I € 170,00
  • Reiki II € 195,00
  • Reiki III/master € 220,00. 

 

  • Bovengenoemde prijzen zijn inclusief koffie/thee, lunch, lesboekje en certificaat.