Verlies en rouwverwerking

Verlies en rouwverwerking

Er zijn veel soorten verlies in ons leven, bijvoorbeeld je gezondheid verliezen, je werk, veiligheid, een pijnlijke echtscheiding Er zijn voorbeelden te over. Een groot verlies veroorzaakt vaak een rouwproces. Het kan je volledig uit balans brengen, dan heb je hulp nodig en een arm waar je op kunt steunen. Je voelt je vaak lichamelijk ziek en doodmoe.

Het helpt dan goed om hiervoor een crystal healing te ontvangen, eventueel gecombineerd met de Dr. Bach bloesem remedies. Je zult je door deze behandeling weer beter en energieker gaan voelen, je komt weer in balans.

Ernstig zieke clienten

Wanneer je ernstig ziek bent onderga je een rouwproces, je lichaam laat je in de steek, je voelt je verloren en vaak alleen. Alles is onzeker geworden, vaak ben je verdrietig, boos of angstig.

Crystal healing kan je tijdens dit proces ondersteunen. Hierdoor kom je beter in balans en in je kracht. Je krijgt aandacht en troost en kunt vrij uit spreken over hetgeen je je zorgen maakt. Je wordt bewuster van je proces, er ontstaat rust en inzicht. Hiierdoor wordt de ziekte en alles daar mee samen hangt beter te dragen.

 

Rouwprocessen door overlijden

Het overlijden van een geliefd persoon en de daarop volgende rouw heeft veel impact. Je kunt volledig van slag raken, je niet meer van de wereld voelen, wazig en in de war. Door zo snel mogelijk een healing te ontvangen word je weer geaard en kun je de periode volgend op een overlijden, bewuster mee maken.

Als je moeilijk kunt omgaan met het verlies, kun je hulp en ondersteuning nodig hebben. Door gesprekken gericht op de rouwverwerking tijdens het ontvangen van crystal healing word je getroost en de pijn draaglijker gemaakt. Je komt weer in balans en tot rust. Vervolgens mag je leren met het verlies om te gaan.

Kinderen en rouw

Het wordt onderschat hoe moeilijk kinderen het hebben als er rouw om hen heen is. Ook zij zijn in de rouw, ook zij hebben een geliefde verloren. Vaak nemen zij de pijn van hun omgeving in zich op en kunnen zich niet uiten op een manier die de volwassene begrijpt. Hierdoor kan het kind van slag raken.

Een crystal healing is voor kinderen een goede behandeling om de balans te hervinden. Zij vinden een healing altijd leuk om te krijgen, ze worden getroost en krijgen de aandacht die zij nodig hebben.

Een andere optie is het geven van Dr. Bach bloesem remedies waardoor het kind geholpen wordt zich weer goed te voelen.

Je kunt ook een consult van een uur bij mij boeken indien je liever geen healing wilt maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp, troost en/of spirituele ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

 

Prijzen per 01-01-19:

  • € 100,00 intake + crystal healing, consult van 2,5 uur, 16 jaar en ouder
  • € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
  • € 75,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
  • € 50,00 crystal healing kinderen tot 16 jaar of Bach bloesem consult consult van 1 uur