Verlies en rouwverwerking

Verwerking van rouw en verlies:

Er zijn veel soorten verlies in ons leven, bijvoorbeeld je gezondheid verliezen, je werk, veiligheid, een pijnlijke echtscheiding of iemand waar je van houdt is overleden.

Een groot verlies veroorzaakt vaak een rouwproces. Het kan je volledig uit balans brengen, dan heb je hulp nodig en een arm waar je op kunt steunen.

Onderstaand geef ik je een paar voorbeelden van verlies- en rouwprocessen en hoe ik je daar bij zou kunnen ondersteunen.

 

Wanneer je ernstig ziek bent onderga je een rouwproces, je lichaam laat je in de steek, je voelt je verloren en vaak alleen. Alles is onzeker geworden, vaak ben je verdrietig, boos of angstig.

Het overlijden van een geliefd persoon en de daarop volgende rouw heeft veel impact. Je kunt volledig van slag raken, je niet meer van de wereld voelen, wazig en in de war. Door zo snel mogelijk een hulp te ontvangen word je weer geaard en kun je de periode volgend op een overlijden, bewuster mee maken.

Als je moeilijk kunt omgaan met het verlies, kun je hulp en ondersteuning nodig hebben. Door gesprekken gericht op de rouwverwerking word je getroost en de pijn draaglijker gemaakt. Je komt weer in balans en tot rust. Vervolgens mag je leren met het verlies om te gaan.

Als spiritueel mentrix / levenscoach en medium, kan ik je ondersteunen in deze moeilijke periodes van het leven. Door onze gesprekken word je getroost en de pijn draaglijker gemaakt. Je komt weer in balans en tot rust.

Per 01-01-20 is de prijs voor een consult van 1,5 uur € 75,00.