Tarot en Medium

Tarot consulten

Het  is mogelijk om bij mij een tarot consult te boeken. Ik heb een 2 jarige beroepsopleiding tot Tarotist van het S.U.W. te Nijmegen gevolgd. Mijn ervaring heb ik opgedaan door het werken op paranormale beurzen en het geven van vele tarot cursussen en consulten binnen mijn praktijk.

De tarot is een  kaartspel met 78 speelkaarten dat bekend is in Europa vanaf de dertiende eeuw na Christus. Door het leggen van de tarotkaarten gericht op een vraag of probleem kun je antwoord krijgen of een manier om er mee om te gaan.

In de tarotkaarten ligt altijd een zekere toekomstverwachting. Het is goed om je te realiseren dat je zelf in het heden je toekomst maakt. Ik werk met diverse tarotkaarten en beslis per consult welke tarotkaarten passen bij de vraag of probleem.

Mijn ervaring is dat een tarot consult een goed hulpmiddel kan zijn om verder te kunnen gaan in je leven. De afbeeldingen op de tarotkaarten maken dat je de informatie goed kunt begrijpen. De tarotkaarten helpen om kennis die bij ieder van ons in het onderbewustzijn aanwezig is naar boven te halen. Aangezien ik een medium ben, zijn tarotkaarten voor mij tevens een hulpmiddel om datgene dat ik door krijg zichtbaar te maken aan mijn cliënt.

De tarot wordt je aangereikt voor raad, troost en bevestiging. We noemen de tarot niet voor niets de spiegel van de ziel. Gun je zelf eens een kijkje in deze spiegel, ik kijk graag met je mee.

Prijs per 01-01-19: een consult van 1 uur is € 50,00.

Tarot cursussen:

Regelmatig worden er door mij tarot cursussen verzorgd. Je krijgt dan 6 lessen van 2,5 uur en leert dan met het Rider deck te werken. de groep zal nooit groter zijn dan 6 personen. Ik hanteer een wachtlijst, bij genoeg aanmeldingen krijg je van mij bericht. 

De prijs voor 6 lessen inclusief lesboekje, tarotkaarten en koffie/thee is € 160,00.

Medium

Ik ben een medium dat vooral helder wetend en helder voelend is. Ik werk samen met mijn gidsen die mij helpen om mijn werk te doen. Medium zijn is liefde werk, ik ben blij dat ik hier mensen mee kan helpen.

Prijs per 01-01-19:

  • Een consult van 1 uur is € 50,00.